LinkedIn-audit | [in]sights®

Meet jij de resultaten van je LinkedIn-strategie?
Linkedin Reporting

Weet jij welke impact jouw LinkedIn-content heeft?

 

Hoe onderscheid jouw bedrijf en content zich van de concurrentie?

 

Zoek je een manier om de prestaties van jouw LinkedIn-pagina te meten en te verbeteren?

 

Hoe kan een uitgebreide analyse jouw LinkedIn-strategie verbeteren?

Met een [in]sights krijg je diepgaande inzichten in de prestaties van jouw bedrijfspagina en gepubliceerde content. Begrijp welke content het meest effectief is, welke doelgroepen het best reageren en hoe je jouw LinkedIn-aanwezigheid kunt optimaliseren. Bespaar tijd en moeite door je te concentreren op wat echt belangrijk is: je reputatie opbouwen en een echte thought leader worden in jouw vakgebied.

Hoe kun je [in]sights gebruiken om betere beslissingen te nemen?

Met [in]sights ontvang je uitgebreide analyses en waardevolle aanbevelingen voor jouw LinkedIn-strategie. Ontdek hoe je jouw zichtbaarheid kunt vergroten, leads kunt genereren en je omzet kunt verhogen. Benchmark je prestaties ten opzichte van concurrenten en differentieer jezelf om je marktpositie te verbeteren. Meet en verbeter specifieke KPI’s, zoals engagement en reach, ROI voor LinkedIn-marketing te maximaliseren.

Wat zijn de voordelen van een LinkedIn-audit?

Met een LinkedIn-audit op maat van je organisatie krijg je toegang tot visueel aantrekkelijke rapporten die je kunt gebruiken in communicatie en evaluaties met interne stakeholders. Deze rapporten bieden een overzichtelijke weergave van je prestaties en helpen je jouw LinkedIn-strategie proactief aan te passen en te optimaliseren. Ontvang regelmatige updates op kwartaalbasis om je voortgang te volgen en je strategie op basis van de gegevens aan te scherpen.

Met [in]sights krijg je inzicht in de effectiviteit van jouw LinkedIn-strategie en kun je deze optimaliseren om betere resultaten te behalen. Maak gebruik van data om gefundeerde beslissingen te nemen en je LinkedIn-activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

 

Bezoek de [in]sights website voor een gedetailleerde analyse van je aanwezigheid op LinkedIn, vanaf slechts 990 euro.

FAQ FAQ FAQ FAQ

Vaak gestelde vragen over de LinkedIn Reporting

Met [in]sights verzamelen en analyseren we de prestaties van je bedrijf op LinkedIn. Met 4,7 miljoen leden in België en meer dan 850 miljoen gebruikers wereldwijd is LinkedIn het grootste professionele netwerk. We kunnen dus gerust zeggen dat een solide aanwezigheid op LinkedIn cruciaal is voor je bedrijf. Waardevolle inzichten in het succes van je marketinginspanningen helpen je bij het identificeren van kansen en het nemen van data-driven beslissingen om je aanwezigheid en resultaten op het platform te verbeteren.

Met [in]sights kun je een breed scala aan gegevens en inzichten verkrijgen, zoals een overzicht van de key figures, een uitgebreide analyse van je content en een performance analyse van je best presterende en minst presterende posts. In een concurrentieanalyse vergelijken we de groei van jouw pagina met die van je concurrenten. Deze gegevens helpen je de effectiviteit van je LinkedIn-strategie te meten en te optimaliseren.

Je ontdekt welke berichten het meest succesvol zijn en welk type content het meeste engagement genereren. Met deze informatie kun je je LinkedIn-marketingstrategie verfijnen, betere content maken en je ROI maximaliseren.

Dankzij [in]sights zie je hoe je bedrijf zich verhoudt tot anderen op gebieden zoals volgers, engagement en groei. Dit stelt je in staat om te identificeren waar je concurrentievoordeel ligt, en welke gebieden je kunt verbeteren om je concurrentiepositie te versterken.

Ons team van experts staat klaar om al je vragen over de rapportagegegevens te beantwoorden. We geven je alle informatie die je nodig hebt om de gegevens te interpreteren en praktische aanbevelingen om je LinkedIn-strategie te verbeteren.

Het [in]sights-rapport biedt een diepgaande analyse van je prestaties, gepersonaliseerde aanbevelingen en een visuele weergave van de gegevens. In tegenstelling tot de standaard LinkedIn-export, die meestal beperkte gegevens biedt, helpt onze rapportage je om diepgaand inzicht te krijgen.

Talk to Annelien
Gebruik LinkedIn op een efficiënte manier.